Beylikdüzü’nde Döner Nerede Yenir?

Enfes bir dönerin damağınızda bıraktığı unutulmaz hazzı yaşamak ister misiniz? Biget olarak; Beylikdüzü döner ismi ile tanınmakta olduğumuzu ve bu hazzı size yaşatan bir restoran olduğumuzu belirtmek isteriz. Dönerin en taze ve en kaliteli halini sizlere sunuyoruz.

Sıcak lavaş arasında ya da tercihinize bağlı olarak birden farklı şekilde sunulan dönerimizi, eşsiz manzara eşliğinde siz kebap severlere tattırmaktan mutluluk duymaktayız.

Beylikdüzü döner arayışlarınızı en nitelikli şekilde karşılayan bir firma olarak, döner yapımında kullanılan etlerin Trakya ve Balıkesir’de kendi üretimimiz olarak sizlere sunulması ve döner eşliğinde sunulan sebzelerin de yine aynı şekilde özel üretilerek, mümkün olan en organik şekilde elde edilmesi ile damak zevkinizi organik üretim sonucu elde edilen et ve sebzeler ile taçlandırıyoruz.

Kullandığımız sebzelerin üretim aşamasında, hiçbir kimyasal ilaç ya da türevleri kullanılmamaktadır. Özel olarak temin ettiğimiz sebzelerin en taze halinde iken sizlere sunulması için ürün toplama işlemlerini tam zamanında gerçekleştirmeye özen gösteriyoruz. Bu sayede de siz değerli misafirlerimize en taze ve en sağlıklı ürünleri sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Beylikdüzü döner olarak et üretim aşamasında helal kesim kurallarına riayet ederek, hijyenik önlemlere de gereken hassasiyeti gösteriyoruz. Gerek dönerin üretildiği mutfağın gerekse de hizmet sunulan alanın temizliğine azami ölçüde önem vermekteyiz.  Temiz ve nezih bir ortamda sunulan hizmet kalitemizi gördüğünüzde memnun kalacaksınız.

Beylikdüzü Döner seçenekleri içerisinde en iyisine ulaşın

Döner; geleneksel et yemeklerimizin içerisinde en çok tüketilen dünyaca meşhur bir yemek türüdür. Bu kebap türünün üretilmesi bir çok özel standarda tabidir.

Odun ateşinde pişen dönerin tadı çok farklıdır ki, döner yapımında kullanılan etin niteliği ve elbette dönerin nasıl sarıldığı gibi bir çok unsur Beylikdüzü döner deneyiminizi en iyi hale getirebilir. Biz bu noktada Biget Steak & Co. olarak mükemmel dönere ulaşmanız için en iyi geleneksel  yaklaşımı tercih ediyor ve ağızlarınızdan silinmeyecek lezzetleri üretiyoruz.

Beylikdüzü Döner Olarak Dönerimizi Farklı Kılan Nedir?

Beylikdüzü döner olarak organik yöntemler ile kendi üretimimiz olan et ile yine kendi üretimimiz olan sebzelerin tüm aşamalarını titizlikle takip ediyoruz.

Sebze üretiminde zirai ilaç ve türevlerini kullanmayarak, sizlerin sağlığını dikkate alıyoruz. Organik üretim ile elde edilen döner etinin, işinin ehli personel ile kesilme ve sunulması sonucunda da farkımızı ortaya koyuyoruz. Döner üretimi kadar, dönerin sunulmasının da önemini bilerek sunum konusunda da eğitimli personelimiz ile, siz, İstanbullulara fark yaratıyoruz.

Titizlikle üretilen dönerin, eşsiz bir manzara eşliğinde, güler yüzlü çalışanlarımız tarafından sunulması ile misafirlerimizin memnuniyetini en üst düzeyde tutuyoruz.

İştah açan manzaramızın, nefis bir döner ile karşılandığı restoranımıza, siz, değerli misafirlerimizi bekleriz. İstanbul’un en güzel dönerini tatmak için hiç vakit kaybetmeden sizleri restoranımıza davet ediyoruz.

Davetin, eşsiz damak tadı ile birleştiği bir ortamda, İstanbul’un en güzel ve özel dönerini, en kaliteli personel ile kebap severlerle buluşturmak bizim en önemli misyonumuzdur.

İşletmemizi Facebook ve Instagram’da takip edebilir, konum hakkında bilgi almak için Google Haritalar’a tıklayabilirsiniz.