Beylikdüzü’nde Lahmacun Nerede Yenir?

En güzel ve en sağlıklı lahmacunu henüz daha tatmadınız. Lahmacunun üretim aşamaları ve hazırlandıktan sonra sunulması, üzerinde titizlikle durulması gereken bir iştir. Lahmacunun kaliteli bir şekilde hazırlanması, lahmacun içinin kalitesi ile ilişkilidir. Beylikdüzü lahmacun olarak lahmacunun tüm üretim süreçlerini titizlikle gerçekleştiriyoruz. Lahmacunun en güzel ve en özel halini sizlere sunuyoruz.

Üretim aşamasında üretim alanının temizliğine azami dikkat ederek tüm hijyen ilkelerini eksiksiz uyguluyoruz. Açılmış hamurun en güzel halinde iken en kaliteli lahmacun içi ile birleştirilmesi sonucunda ortaya çıkan muazzam lezzetin tadını hiçbir zaman unutamayacaksınız.

Beylikdüzü lahmacun olarak lahmacun yapımında kullanılan maydanoz, soğan, sarımsak, karabiber ve isot üretimini kendi zirai alanlarımızda gerçekleştirerek, organik ve eşsiz bir lezzetin üretimini yapıyor ve bu muhteşem lezzeti sizlere yüksek kalite ile sunuyoruz.

Lahmacun hamurunun en özel yöntemlerle ve titizlikle açılarak, özel taş fırınlarımızda doğru ve yeterli sürelerde pişirilmesi ile lahmacunun en sıra dışı şeklini ve lezzetini İstanbul’a arz ediyoruz.

Beylikdüzü Lahmacun Hazırlama Süreci

Beylikdüzü lahmacun denildiğinde akla ilk gelen restoran olarak bizler, lahmacun üretiminde lahmacunun ham maddesi olan kıymanın yine kendi üretim alanlarımızda üretilmesini sağlayarak, son derece sağlıklı bir ürün ortaya koymaktayız.

Lahmacun hamurunun, eşsiz ve organik yöntemler kullanılarak üretimi ile elde edilen et ve baharatlar ile buluşması sonucunda, damağınızda oluşan lezzete hayran kalacaksınız. Lahmacun üretimi, birbirinden farklılık arz eden ve her bir aşamada özel bir hassasiyet gerektiren bir süreçler bütünüdür.

Doğru tekniklerin kullanılması önem arz ederken bu doğru tekniklerin lahmacun hamurunun açılmasından itibaren uygulanması gerektiği gözden kaçmamalıdır.

Neden Beylikdüzü Lahmacun?

Beylikdüzü lahmacun olarak sektördeki en kaliteli ve işinin ehli çalışanlarımız ile lahmacun üretim süreçlerine değer katıyoruz. Un olarak başlanan sürecin enfes bir lahmacuna dönüşmesi için en kaliteli ve en sağlıklı malzemeleri lahmacun üretiminde kullanıyoruz.

Doğru personelin istihdam edilmesi ile doğru üretim tekniklerinin uygulanması sonucunda da eşsiz bir lahmacunun hazzını yaşatıyoruz. Üretim alanları ile lahmacunun sunulduğu hizmet alanlarının temizliğine azami dikkat ederek, sağlığınızı her ortamda güvence altına alıyoruz.

Özel taş fırınlarımızın da her lahmacun üretimi sonrasında temizlenmesine dikkat ediyoruz.

Organik et ve sebzeler ile özel hamurun; kaliteli personelin elinde özveri ile yoğrulması sonucunda İstanbul’un en muazzam lahmacunu ortaya çıkmaktadır.

Üretim aşamalarında her türlü hijyen kurallarına riayet edilerek kaliteden taviz verilmemektedir. Helal kesim sonucunda elde edilen kıymanın, dolu dolu kullanılması ile de eşsiz lahmacunun tadına sonuna kadar varılmaktadır. Lahmacun üretimi ve sunumunda fark yaratan restoranımız, İstanbul’da farklı şubelerde hizmet vererek, tüm İstanbul’a ulaşmayı kendine şiar edinmiştir.

Kaliteli, lezzetli ve sağlıklı lahmacunun herkese ulaşması için farklı lokasyonlarda şubelere sahiptir. Tüm şubelerinde üretim prensiplerine aynı doğrultuda bağlı kalarak kalitenin her yerde aynı olmasına azami hassasiyet göstermektedir.

İşletmemizi Facebook ve Instagram’da takip edebilir, konum hakkında bilgi almak için Google Haritalar’a tıklayabilirsiniz.