En İyi Steak İstanbul

İstanbul yaklaşık 20 milyon vatandaşımıza ev sahipliği yapmakta olan bir şehrimizdir. Durumun böyle olması ile aradığımız şeylerin en iyileri bu şehrimizde bulunmaktadır.

En İyi Steak İstanbul içerisinde bulunmakta ve meraklılarına hizmet etmektedir. en iyi steak İstanbul çapında bir çok restoranın iddiası olmakla birlikte aslında bu tercihi bizzat yaprak deneyimlemeniz daha doğru olacaktır.

Biget Steak & Co sektörün önde gelen steakhouse restoranlarından bir tanesidir ve bu tanım işletmeye müşterileri tarafından yapılmaktadır.

 

Biget Steak & Co

Firmanın en büyük özelliği ünlü bir Steak olmak ile birlikte oldukça meşhur bulunan restoranlara da et vermektedir. Bu konuda İstanbul içerisinde bulunmakta olan ender Steaklardan birisi olarak değerlendirilmektedir. Kullanmakta olduğu etler oldukça özel olarak seçilmektedir.

Etlerin kaynağı olarak bursa, Çanakkale ve Amasya olduğu yetkililer tarafından belirtilmektedir.  Firma içerisinde porsiyonların doyurucu olduğu müşteriler tarafından belirtilmektedir. Bunun yanı sıra fiyat noktasında da oldukça cazip bir fiyat aralığı bulunmaktadır.

Şaşlık, bonfile, pirzola, lokum, satır köftesinin ve antrkotunun mutlaka denenmesi gerekmektedir. Firmanın tatlı olarak tavsiye edilebilecek olan tatlısı ile katmer olarak tavsiye edilmektedir.

 

Özel Kasabı ile benzersiz et deneyimi

Yenilecek olan etler bizzat kasap reyonundan seçilerek masanıza gelmektedir. Buradaki maksadın etin değerini çok kaybetmeden masaya ulaşmasıdır. Firma yemeklerinde kullanmış oldukları etleri 28 gün marine etmektedir. Bu durum etin lezzetini oldukça artırmakla birlikte bu süre zarfında dinlenmekte olan et gerçek tadını bulmaktadır.

Odun ateşinin ve ızgara ateşinin kullanılması firmanın en önemli özelliklerinden birisi olarak bilinmektedir. Ara sıcakların ve ikramların oldukça kuvvetli olması da Steaklar arasındaki farklılıklar arasındadır.

En iyi steak İstanbul için Biget demektir. Firma, dünyanın en meşhur et yemekleri ile birlikte en iyi steak deneyimini müşterilerine sunar.

Özel seçim süreçlerinin ardından takip edilen özel pişirme teknikleri ile en iyi sonuçlara ulaşılır ve müşterilerin ödedikleri her kuruşun karşılığını alması sağlanır. Siz de bu deneyimi yaşamak için bir Biget restoranını şimdi ziyaret edin. En iyi et deneyimi sizi bekliyor olacak.

İlginizi çekebilir:

En İyi Steak Eti

En İyi Et

En İyi Et Lokantaları