En İyi Steak Restoranları İstanbul

Avrupa da ve dünya üzerinde son zamanlarda oldukça fazla tercih edilen restoran tiplerinden olan Steak tarzı restoran tipleri İstanbul da oldukça fazla bir rağbet görmeye başlamıştır. İnsanlar dananın bu özel bölgesinin şekillendirilmesi ve farklı bir tarzda lezzetlendirilmesi tarzını oldukça beğenmiş gibi görünmektedir.

Steak ilk olarak ABD tarafındaki insanlara tanıtılmış ve dalga dalda yayılarak ülkemize kadar gelmiş bulunmaktadır.

Bu işletmeleri İstanbul içerisinde oldukça kaliteli bir şekilde yapmakta ve dünya genelinde tanınmış bulunan En İyi Steak Restoranları İstanbul içerisinde oldukça fazla bulunmaktadır. Oldukça fazla rağbet görmekte olan restoranlar etin pişirilmesi ve marine edilmesindeki kendilerine mahsus metotlar ile dünya genelinde tanınmış bulunmaktadır.

Steak olarak işletilen restoranların bize ABD kanalı üzerinden gelmesine rağmen en iyi ve kaliteli işler şuan İstanbul da bulunan Steak restoranlar tarafından yapılmıştır.

 

Etin Uzun Süre Dinlendirilmesi Ve İşlenmesi

Kaliteli bir şekilde Steak et kullanımının sırrı bu mekanlardaki ünlü aşçılara sorulduğunda bu konu ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulunmaktadırlar. Bu işin sırrının etin uzun süre dinlendirilmesi ile işlenmesinden geçtiğini belirtmekte olan ustalar kendilerinin kullanmakta olduğu etlerin 28 süre ile dinlendirilerek işlendiğini bu saye de kalitenin yakalandığını belirtmişlerdir. Ayrıca bu noktada kullanılacak olan etin sadece dananın sırt bölgesinde bulunan ve yağlı olan bir ak olduğu bunun dışında kullanılacak olan etlerden dinlenme sonucunun veriminin alınamayacağı da belirtilmektedir.

Biget Steak & Co

Biget Steak & Co, İstanbul’un en iyi et yemekleri deneyimin yaşanabileceği steakhouse restoranların başında gelir. Tüm kriterlerin hassasiyetle takip edildiği, dünyanın en iyi etini yiyebileceğiniz bu restoranda benzersiz bir et deneyimine ulaşabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken Büyükçekmece, Avcılar ve İstanbul’un diğer bölgelerinde yer alan restoranları tercih etmek olacaktır.

Herkes için en iyi et deneyimini yaşatabilmek için başta steak olmak üzere tüm et yemeklerini en iyi deneyim biçiminde sunan restoran, her geçen gün genişlemekte ve en kaliteli et yemekleri ile herkesi buluşturma vizyonu ile hizmet vermektedir. En iyi steak restoranları İstanbul deneyimi için siz de Biget’i seçin.

 

İlginizi çekebilir:

En İyi Steak İstanbul

En İyi Et Restoranları

Avcılar Restoran